csrf
Goirlevoorelkaar logo
Goirlevoorelkaar

Meesleutelaar gezocht

We zouden het leuk vinden als je veel technische achtergrond hebt op het gebied van scooters, brommers, fietsen, lassen en dit over wilt brengen aan onze assistenten. Allemaal mensen met afstand tot werk en opleiding maar wel terug willen dus als je ook nog eens pedagogische achtergrond hebt is dat helemaal mooi. Beter kom je een bakkie koffie, thee of glaasje water halen en kletsen we je bij wat we verwachten, kom een keer proefdraaien en ervaar of het past. Tot snel? stuur ons een bericht en we spreken af

Lees meer

structureel

Tijlvoort-Zuid

Vervoer & transport
Techniek & reparatie

Beschrijving

We zouden het leuk vinden als je veel technische achtergrond hebt op het gebied van scooters, brommers, fietsen, lassen en dit over wilt brengen aan onze assistenten. Allemaal mensen met afstand tot werk en opleiding maar wel terug willen dus als je ook nog eens pedagogische achtergrond hebt is dat helemaal mooi.
Beter kom je een bakkie koffie, thee of glaasje water halen en kletsen we je bij wat we verwachten, kom een keer proefdraaien en ervaar of het past.
Tot snel? stuur ons een bericht en we spreken af

Praktische informatie

Wekelijks 8 tot 32 uur

Locatie

Tijlvoort-Zuid

Bijzonderheden

Geschikt voor mensen die weinig Nederlands spreken

Geschikt voor jongeren

Extra begeleiding mogelijk

Rolstoeltoegankelijk

Impact

Voor wie

Kinderen & jongeren

Impactgebied

Sociaal & welzijn

Categorie

Vervoer & transport
Techniek & reparatie
Delen:
Bewaar:
Print:

Anderen bekeken ook

Goirle

Doeners en denkers voor Dorpsteam

Dorpsteam Goirle

Wij vinden het belangrijk dat inwoners er niet alleen voor staan. Daarom werken we met beroepskrachten en vrijwilligers samen aan een samenleving die er voor elkaar is. Dat doen we door goede ideeën te ondersteunen en te helpen deze waar te maken. En hulp te organiseren in samenspraak met de inwoner die dit nodig heeft. We proberen te normaliseren en te kijken naar wat wél gaat, en dat verder uit te bouwen. Zo krijgen mensen weer zelfvertrouwen. Hiervoor hebben we lieve mensen nodig. Mensen die naar de ander omkijken, hun tijd willen inzetten om samen met iemand de stap te maken om hun doelen te bereiken. Als beroepskracht bieden wij ondersteuning bij de juiste match, zodat je er als vrijwilliger ook echt energie van krijgt en een goed gevoel aan overhoudt. Als deze levenshouding bij je past, kom je dan eens met ons praten wat je zou willen doen?

Project
Goirle

Uitwisseling massage maatje/ buddy

Sindy

Ik heb binnenkort ( eind aug) een eigen Reiki en Healing massage praktyk aan huis voor volwassenen met HSP. Ik ben op zoek naar een uitwisseling Reiki en Healing massage maatje/ buddy waarbij ik de aangeleerde vaardigheden kan oefenen. Begin dec ga ik een 3 daagse curcus HSP en chakra massage volgen waarbij oefenen zeer belangrijk is. Ik zoek hierbij een Vrouw/ man in de leeftyd tussen 46 en 55 jaar die HSP ervaart of mensen in de omgeving heeft met HSP. Die beschikbaar kan zijn voor 1 keer in de 3 weken een uitwisseling vaardigheden oefenen, dit zal zeker tot januari 2025 structureel zijn. Ik zoek een persoon die ervaring heeft met Reiki en Healing/ HSP massage. Afstand max 1 uurtje van Goirle vandaan. Het ziet er als volgt uit: Eerste afspraak is een fysieke kennismakingsgesprek van ongeveer 30 min/ 60 min, bij een goede klik/ goed aanvoelen van contact kan er een uitwisseling ( oefenen van vaardigheden) afspraak ingepland worden. Ben jij degene die ik zoek, ben je geïnteresseerd? Laat zeker iets weten.. Ik heb de volgende datums nog open staan om een kennismakingsgesprek in te plannen. Vrijdag 2 aug vanaf 13.00 uur Dinsdag 6 aug t/m donderdag 8 aug, Maandag 19 aug vanaf 10.15 tot 15.15 uur Maandag 26 aug t/m donderdag 29 aug Dank je wel.😊👍 Tot gauw.. LET OP: Dit betreft GEEN erotiek/ erotische/ tantra massage!!

Structureel
Goirle

Vrijwilliger voor winkeltje

Amarant Werkt

In de molen in Goirle is een winkeltje gevestigd, “D’n Omgang”. Voor dit winkeltje zijn we op zoek naar vrijwilligers, bij voorkeur voor de dinsdagochtend -of middag. In de ochtend wordt er gewerkt van 9.30 tot 12.30 uur, in de middag van 12.30 tot 15.30 uur. Samen met twee cliënten en één andere vrijwilliger zorg je voor de verkoop van streekproducten en bediening van klanten in de molen en op het terras. Als vrijwilliger begeleid en coach je cliënten in het uitvoeren van taken rondom de verkoop van de streekproducten en het bedienen van klanten in de molen en op het terras. Je stimuleert de cliënten om ze zoveel mogelijk zelf te laten doen en je springt in daar, waar nodig. Het Molenpark is een openbaar park van de gemeente Goirle waar jong en oud elkaar kunnen ontmoeten. Cliënten van Amarant werken in de ochtend in het park en de dierenweide om het park te onderhouden en de dieren te verzorgen. In de molen, die centraal gelegen is in het park, hebben we een kleinschalig winkeltje, “D’n Omgang”, met streekproducten en kunnen bezoekers van het Molenpark een kopje koffie of thee nuttigen. Wat breng jij mee Je bent minimaal één ochtend of middag beschikbaar. Je bent in staat je coachend op te stellen richting de cliënten. Je vindt het leuk klanten te woord te staan en te bedienen.

Structureel
(kleine) groepen
Goirle

Vrijwillige gastvrouw -of man

Amarant Werkt

De Smaakmakers in Goirle is op zoek naar vrijwilligers voor de volgende werkzaamheden: Een gastvrouw -of man ter ondersteuning van cliënten bij de huishoudelijke taken in de kantine op woensdag. Je ondersteunt de cliënten bij hun dagelijkse werkzaamheden. Met huishoudelijke taken wordt o.a. bedoeld: bedrijfskleding wassen, was vouwen, vaatwasser in –en uitruimen maar er kan ook iets creatiefs worden ondernomen. De creatieve activiteit wordt gekoppeld aan een thema zoals bijvoorbeeld zomer en herfst. Een gastvrouw -of man voor specifiek de vrijdag in de winkel. Je ondersteunt de cliënten bij hun taken in de winkel. Daarnaast zet je bestellingen klaar. De uren en dag(deel) gaan in overleg. De Smaakmakers is een arbeidsmatige werkgroep die onderverdeeld is in 5 afdelingen: kantine, traiteur, brood en banket, chocolaterie en een winkel. Binnen De Smaakmakers wordt arbeidsmatige dagbesteding geboden aan cliënten met een matige -tot licht verstandelijke beperking in de leeftijd van 18 tot 65 jaar. Een deel van de cliënten heeft naast een verstandelijke beperking een stoornis in het autisme spectrum. Binnen alle afdelingen wordt begeleid naar zo zelfstandig mogelijk werken van de cliënten. Smaakmakers Goirle, waar ondersteunen bij huishoudelijke taken gelukkig maakt! Wat breng jij mee Je hebt affiniteit met de doelgroep. Je hebt geduld. Je bent representatief en beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse taal. Het uitvoeren van -en ondersteunen bij huishoudelijke werkzaamheden of werkzaamheden in de winkel vind je leuk om te doen.

Structureel
Goirle

Bestuurslid

Sociaal Culturele Centra Goirle

Het bestuur van onze stichting zoekt versterking cq. vervanging van bestuursleden. Het vrijwillig bestuur vindt de tijd rijp dat er verjonging dient te komen van het team dat twee wijkcentra aanstuurt: te weten De Deel en De Wildacker in Goirle.. De algemene zaken worden behartigt en de beheerders voeren de dagelijkse taken uit. Een hoofdbeheerder, gedetacheerd in dienst, heeft het overzicht over beide centra. Naast nog een gedetacheerde beheerder werken .er een tiental vrijwillig beheerders. Het bestuur zet de hoofdlijnen uit, neemt inititiatief, danwel motiveert en stimuleert Wmo-activiteiten binnen beide centra om hun doelstelling van sociale ontmoetingsplek hoog in het vaandel te houden!

Structureel
Goirle

Vrijwilliger voor werkzaamheden park

Amarant Werkt

Voor Molenpark Goirle zijn wij op zoek naar vrijwilligers die onze cliënten op dinsdag(ochtend) willen ondersteunen in het uitvoeren van werkzaamheden. De werkzaamheden zijn vooral gericht op het werken in het park, zoals het onderhouden van de perkjes en ander klein groen onderhoud. Naast dit alles zijn wij werkzaam bij de dieren in het park, voeren wij hout werkzaamheden uit in de houtschuur en een stukje horeca in de molen. Onze cliënten hebben een matig –tot licht verstandelijke beperking. Het Molenpark in Goirle biedt verschillende soorten werkzaamheden. Met het uitvoeren van deze werkzaamheden zorgen we samen voor een verzorgd park. Vrijwilliger zijn bij Amarant. Waar samen in het park werken gelukkig maakt. Wat breng jij mee Je hebt affiniteit met mensen met een matig –tot licht verstandelijke beperking. Je bent op dinsdag(ochtend) beschikbaar. Je hebt affiniteit met groen werkzaamheden.

Structureel
(kleine) groepen